Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Τα ιστορικά κτίρια αναπνέουν και μιλούν

Ψηφιακή αναπαράσταση εμβληματικών κτηρίων
Σε Αλεξανδρούπολη και Σουφλί

Τα ιστορικά κτίρια αναπνέουν και μιλούν

Info
Με μια πρωτότυπη διαδραστική εκδήλωση ολοκληρώνεται την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο Sali Boutique Hotel το πρόγραμμα του Μορφωτικού και Εκπαιδευτικού Οργανισμού “Θράκης Γεννήματα με θέμα “Τα ιστορικά κτίρια αναπνέουν και μιλούν”.
Το έργο υλοποιήθηκε το 2023 και αφορά στην ψηφιακή αναπαράσταση και διαδραστική αφήγηση εμβληματικών κτιρίων σε Αλεξανδρούπολη και Σουφλί στο πλαίσιο του προγράμματος Ψηφιακές Δράσεις Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 19:30 στην Αλεξανδρούπολη στο Sali Boutique Hotel και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο κτήριο του παλιού Γυμνασίου.

Στην εκδήλωση θα παραστούν συνεργάτες του προγράμματος, τόσο του Monumenta, όσο και καθηγητές και μαθητές του 4 ΠΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης.
Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από τη συνιδρύτρια του Φορέα, Ιωάννα Παρασχάκη, ενώ θα ακολουθήσει Συναυλία Μουσικής Δωματίου και δεξίωση.

Πληροφορίες:
☎2551025000
📱6936793557

Σας περιμένουμε σε:

Το «Θράκης Γεννήματα» είναι ένας Ερευνητικός και Μορφωτικός Οργανισμός που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλει στη διατήρηση της πλούσιας κληρονομιάς, την ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού και των σπάνιων φυσικών, ιστορικών μνημείων και πόρων της κάθε περιοχής. Στόχος του είναι να δημιουργεί συνέργειες, δράσεις και εκδηλώσεις που υποστηρίζουν το κοινό όραμά μας για έναν καλύτερο κόσμο.

Χορηγοί εκδήλωσης

Image2

Χάσατε την εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη και θέλετε να μάθετε τι έγινε;

Δείτε την αποτύπωσή της!
Info
Location: Αλεξανδρούπολη & Σουφλί

No Comments

Post a Comment